OVER ONS

Twee gedreven tafeltennisliefhebbers met ieder zijn kwaliteiten

Bart Zweerts
Creatief Producent

Ik ben met het  filmen van tafeltennis begonnen samen met een vriend als hobby in januari 2015. We begonnen met het wekelijks in beeld brengen van de verrichtingen van het Eredivisieteam van TTV Scyedam. Toen het seizoen afliep had ik besloten ons werk zo goed mogelijk voort te zetten, waaronder het in beeld brengen van de Eredivisie, evenementen en toernooien. Mijn vriend stopte ermee, maar gelukkig vond ik in Jesse een leergierige, talentvolle collega.  

Het filmen en fotograferen van tafeltennis doe ik nu al meer dan 2 jaar en nog steeds met veel plezier! Mijn motivatie wordt gevoed door mijn leergierigheid, mijn liefde voor de sport en mijn overtuiging dat tafeltennis in Nederland niet de aandacht krijgt die het verdient.

Jesse Oostveen
Creatief Producent

Ik ben Jesse Oostveen en ben 21 jaar oud. Ik ben met tafeltennis in aanraking gekomen toen ik stopte met voetbal. Ik moest van mijn ouders een nieuwe sport doen en deed inspiratie op in Frankrijk op de camping. Sindsdien vormt tafeltennis een belangrijk deel van mijn leven.

Naast dat ik natuurlijk met Bart veel het land doorreis om tafeltennis te filmen, ben ik zelf ook wekelijks drie tot vier keer te vinden in de tafeltennishal. En als ik zelf niet speel, ben ik wel met het coachen bezig bij SVE. Kortom, tafeltennis is wel een belangrijk iets in mijn leven geworden.

Tafeltennis is de ideale sport om te filmen, omdat het snel, spectaculair en heel gevarieerd is. Daarbij gebeurt er bijna elke wedstrijd wel iets wat je op beeld wílt hebben.

Tafeltennis Next Level is ontstaan in januari 2015 na het bespreken van allerlei ideeën om tafeltennis te promoten door middel van beeldmateriaal. Wij hebben onszelf namelijk als doel gesteld om tafeltennis in Nederland op een hoger niveau te brengen. Dit doen we door verslaglegging van wedstrijden door middel van foto’s en video’s. Onze slogan is:

“Inspiratie door beeldmateriaal uit liefde voor de sport”

Wij doen dit omdat tafeltennis onze passie is en omdat wij vinden dat de sport meer aandacht verdient. Als je geïnteresseerd bent in ons werk, neem dan contact met ons op.


MISSIE TAFELTENNIS NEXT LEVEL: Onze missie is om tafeltennis in Nederland zo goed mogelijk in beeld te brengen, op een zo hoog mogelijk niveau, voor een zo groot mogelijk publiek, op een zo mooi mogelijke locatie.