Ervaringen

Johan van Felius
Toernooileider Swift Top 12 toernooi

Op zondag 29 mei j.l is bij Swift in Deventer voor de 12de keer het Swift Top 12 toernooi gehouden. Bij dit evenement was TT Next Level aanwezig om opnames te maken van alle gespeelde wedstrijden. Dit is gebeurd op een zeer professionele manier waardoor de beeldkwaliteit uitstekend te noemen is. Wij als organisatie van het Top 12 toernooi zijn uiterst tevreden over hetgeen TT Next Level heeft neergezet. Voor ons in ieder geval duidelijk dat we in de toekomst zeker weer gebruik gaan maken van de expertise van TT Next Level.

Wim van Breenen

“TT Next Level heeft de Interlanddagen in Culemborg heel mooi in beeld gebracht. Het was een grote klus, maar ze hebben de video’s snel en efficiënt online gezet. Ik weet dat ik op ze kan rekenen, in mijn streven om tafeltennis op een hoger plan te brengen. Het goed in beeld brengen van een evenement, is daar een essentieel onderdeel van.”

Wim van Breenen: organisator van de Interlanddagen

 

 

Jochem de Hoop

“Ik heb met TT Next Level samengewerkt tijdens mijn trainingskamp. De foto’s waren super en de samenwerking was erg goed.

TT Next Level is een aanrader en een aanwinst voor de tafeltennisport!”

Jochem de Hoop: Professioneel tafeltennisspeler en trainer

www.tt4you.nl

Casper ter Lüün

“Ik heb met TT Next Level samengewerkt met de Tafeltennis Top 8 bij TTV de Salamanders. De filmpjes en foto’s zijn van erg mooie kwaliteit. Heeft u een evenement dan is TT Next Level zeker een aanrader!”

Casper ter Lüün: Professioneel tafeltennisspeler en trainer

 

Wees niet verlegen als je geïnteresseerd bent.
Laat een bericht achter, en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden! 

contact ons